Polityka prywatności

W Nails & Beauty przywiązujemy dużą wagę do bezpieczeństwa i poufności danych. Poniżej wyjaśniamy, w jaki sposób wykorzystujemy dane osobowe, które pozostawiasz i/lub podajesz podczas odwiedzania naszej strony internetowej, a także podczas korzystania z różnych usług na naszej stronie internetowej. Polityka dotycząca danych osobowych może ulec zmianie bez powiadomienia, a najnowsza wersja będzie zawsze dostępna na naszej stronie internetowej.

Administrator danych i dane kontaktowe
Ta strona internetowa jest obsługiwana i jest własnością:

Paznokcie & Uroda

Hedenstedvej 1A

8723 rozwiązanie

CVR 36641363

  1. Zbieranie danych osobowych, cel i podstawa prawna przetwarzania
    Kiedy korzystasz z naszej strony internetowej i / lub usług, gromadzone są dane osobowe o Tobie. Gromadzone przez nas dane osobowe mogą obejmować na przykład imię i nazwisko, adres e-mail, adres domowy, numer telefonu i podobne informacje identyfikacyjne, informacje o zakupie online i nawigacji w witrynie.

Gromadzenie oraz cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych ma miejsce w jednym lub kilku z poniższych przypadków:

• Kiedy kupujesz towary przez Internet na www.nailsandbeauty.dk. Celem zbierania jest realizacja Twojego zamówienia w naszym sklepie internetowym, a także przestrzeganie innych przepisów prawa np. prowadzenie ksiąg rachunkowych i rachunkowości, a podstawą prawną jest art. 6 ust. 1 Rozporządzenia o Danych Osobowych. 1, litery b i c.

Ujawnianie innym administratorom danych
Zasadniczo Twoje dane osobowe nie zostaną przekazane osobom trzecim bez Twojej zgody. Natomiast informacje w celu dostarczenia towaru są przekazywane firmie przewozowej, z której korzysta Nails & Beauty.
Ponadto w pewnych okolicznościach i zgodnie z prawem konieczne może być przekazanie informacji organom władzy publicznej lub policji. Na przykład informacje mogą zostać przekazane policji w przypadku podejrzenia oszustwa związanego z kartą kredytową.
W przypadku restrukturyzacji lub całkowitej lub częściowej sprzedaży przedsiębiorstwa, jakiekolwiek przeniesienie w związku z tym odbędzie się zgodnie z obowiązującymi w danym czasie przepisami prawa dotyczącymi przetwarzania danych osobowych.

  1. Pozostaw podmiotom przetwarzającym dane
    Twoje dane osobowe pozostawiamy partnerom Nails & Beauty, którzy świadczą usługi, na przykład w związku z wysyłaniem newsletterów. Partnerzy ci przetwarzają dane osobowe wyłącznie w imieniu Nails & Beauty i zgodnie z naszymi instrukcjami.
  2. Transfer do krajów trzecich

Twoje dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich.

  1. Usunięcie danych osobowych

Usuwamy Twoje dane osobowe, gdy nie musimy ich już przetwarzać w celu spełnienia jednego lub więcej celów określonych powyżej w punkcie 3. Informacje mogą być jednak przetwarzane i przechowywane dłużej w formie zanonimizowanej.

  • Twoja historia zakupów będzie przechowywana przez okres do 3 lat od końca roku kalendarzowego, w którym zakup został dokonany. Materiał księgowy jest przechowywany przez 5 lat od końca roku kalendarzowego / roku obrotowego, w którym zakup został zrealizowany.
  • Rezygnacja z otrzymywania biuletynów spowoduje natychmiastową rezygnację z subskrypcji, ale dokumentacja pierwotnie udzielonej zgody jest przechowywana przez 2 lata.
  1. Pliki cookie

Strona korzysta z cokkie, więcej o tym przeczytasz tutaj.

  1. Bezpieczeństwo

Wdrożyliśmy środki bezpieczeństwa, aby zapewnić zgodność naszych wewnętrznych procedur z naszymi wysokimi standardami polityki bezpieczeństwa. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby chronić jakość i integralność Twoich danych osobowych.

  1. Twoje prawa

Jako osoba zarejestrowana masz szereg praw, których spełnienie musimy zapewnić przez cały czas. Masz prawo zażądać od nas:
• W celu uzyskania dostępu do swoich danych osobowych i ich poprawienia/zmiany
• Aby usunąć dane osobowe

Ponadto przysługuje Ci prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych oraz prawo wniesienia skargi do organu ochrony danych.

Jeżeli nie chcesz już, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe lub abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych, możesz również skierować do nas żądanie w tym zakresie na nasz adres e-mail kontakt@nailsandbeauty.dk

  1. Wycofanie zgody
    W każdej chwili możesz odwołać każdą udzieloną zgodę. Następnie usuniemy Twoje dane, chyba że będziemy mogli kontynuować przetwarzanie z innych powodów. Jeśli chcesz cofnąć zgodę, możesz skontaktować się z nami pod adresem kontakt@nailsandbeauty.dk 50378873
  2. Linki do innych stron internetowych itp.
    Nasza strona internetowa może zawierać linki do innych stron internetowych lub do zintegrowanych stron internetowych. Nie ponosimy odpowiedzialności za zawartość stron internetowych innych firm ani ich praktyki dotyczące gromadzenia danych osobowych. Odwiedzając inne strony internetowe, zachęcamy do zapoznania się z polityką prywatności właściciela oraz innymi odpowiednimi politykami.
  3. Zmiany informacji itp.
    Jeśli chcesz, abyśmy zaktualizowali, zmienili lub usunęli Twoje dane osobowe, które zarejestrowaliśmy na Twój temat, chciałbyś uzyskać dostęp do przetwarzanych danych osobowych

Paznokcie & Uroda

Hedenstedvej 1A

8723 rozwiązanie

  1. Prawo do odwołania
    Jeśli chcesz złożyć skargę na przetwarzanie Twoich danych osobowych, możesz skontaktować się z nami e-mailem, telefonicznie lub listownie zgodnie z pkt. 13 powyżej. Możesz również skontaktować się z Duńską Agencją Ochrony Danych. Zobacz informacje kontaktowe na www.datatilsynet.dk.